Danmarks største Mini Z bane er nu blevet større!

Nyheder Down
Danmarks Mester 2022 Box Stock Mini Z
11. december, 2022

Herunder kan du se placeringerne efter vores DM løb i Mini Z Box Stock klassen 2022*.
  23. Mo

*Bemærk at dette ikke kan kaldes et officielt Danmarks mesterskab, da vi ikke er medlem af DASU.

Men med 23 tilmeldte kører fra hele landet, vil vi kalde det en stor succes, og samtidig takke alle kørerne for deres indsats samt deltagelse. Vi ses helt sikkert igen til næste år!

Læs mere

Box Stock Vinter Grandprix - Mini Z
02. november, 2022

For første gang nogensinde har vi startet et Grand Prix løb i Mini Z. Første løbs serie er i Box Stock klassen. Løbet er sat op sådan, så vi kører 10 løb i alt, dog er kun 8 tællende. Derfor er det enten muligt at udeblive fra 2 af løbene, eller også kan man vælge at kaste 2 af sine dårligste resultater væk.

Løbet er point baseret, dog er det kun de første 5 placeringer, som har mulighed for at score point. 1. pladsen får 5, 2. pladsen får 4 og så ellers bare ned til 1.

Efter det sidste løb er kørt, skal man derfor have de fleste point for at få 1. pladsen.

Hvad er præmien så for at vinde? Man har mulighed for at vinde en helt ny Mini Z ved at deltage i dette løb. Det er ikke nødvendigvis 1. pladsen der løber med præmien. Vi trækker lod om bilen i stedet. Kravet er at du skal have deltaget i mindst 8 løb for at få et lod i puljen.

Læs mere

Danmarks største Mini Z bane er nu større!
02. oktober, 2022

Onsdag d. 28/09/2022 var der klubaften ude i Ganløse, som sædvanlig.

Denne er gang, var dagsprogrammet dog noget anderledes. Vi havde nemlig planlagt at den ny indkøbte tillægsbane, skulle sættes sammen med den nuværende bane. Selvom banen i Ganløse er den største af sin salgs i Danmark - Blev der alligevel tilføjet 7 meter mere i bane længde.