Vigtig information: Vi er ved at flytte!

På grund af flytningen kan der forekomme længere leveringstid på din ordre. Vi arbejder intensivt på at få alt på plads og forventer at åbne vores nye showroom i Ganløse fra august 2024.

Find os på YouTube

Vi er klar med en ny RC video, hver uge!

Certificeret Kyosho Forhandler

Vi er den eneste Kyosho certificeret forhandler i Danmark. Det betyder at du altid vil opleve det største udvalg af Kyosho biler i Danmark, til Kyoshos egne liste priser.

Dertil kan vi i 9/10 tilfælde selv lave garantisager, så du ikke behøver at vente på dine produkter er klar til kamp igen.

Vi takker for din støtte, og vil altid arbejde på at skabe det bedste RC fællesskab i Danmark!

Hvem er RC Klubben?

RC Klubben blev stiftet i 2020 af Aqeel Akhtar. Drømmen dengang var at lave et fællesskab hvor alle RC entusiaster kunne mødes. RC Klubben skulle ikke bare være en almindelig RC butik, vi skulle have Danmarks fedeste fællesskab!

RC Klubbens første 3 måneder startede kun med en webshop, hvor det lille nystartet lager befandt sig i "lånte lokaler". Herefter flyttede RC Klubben til Søborg i København. Her var der tale om et lille kælderrum under et gammelt posthus. De nye lokaler blev delt med en anden nystartet virksomhed, som producerede videoer og anden marketing.

RC Klubbens YouTube kanal blev født. I fællesskab med RC Klubbens sambo, begyndte videoerne at blive produceret. Vi har indtil videre over 50+ videoer på vores YouTube kanal, og stadig flere på vej.

Der gik ikke længe før RC Klubben voksede sig ud af det lille kælderlokale, og jagten på en fysisk butik blev sat i gang. 11/07/2021 åbnede RC Klubben sine døre for offentligheden for første gang som en rigtig fysisk butik på Erhvervsvej 21, 2610 Rødovre.

Drømmen om at lave det fedeste RC fællesskab i Danmark var nu ikke kun en drøm, men en virkelighed som RC Klubben stadig arbejder hårdt på at udvide.

RC Klubben er ikke kun en hobby butik - Det er en fuldtidsbeskæftigelse.

Det kan godt være at RC Klubben ejes af Aqeel Akhtar, men den drives af fællesskabet

Når du handler hos os, så bidrager du til bedre RC muligheder i Danmark.