Box Stock Vinter Grandprix - Mini Z

November 02, 2022

For første gang nogensinde har vi startet et Grand Prix løb i Mini Z. Første løbs serie er i Box Stock klassen. Løbet er sat op sådan, så vi kører 10 løb i alt, dog er kun 8 tællende. Derfor er det enten muligt at udeblive fra 2 af løbene, eller også kan man vælge at kaste 2 af sine dårligste resultater væk.

Løbet er point baseret, dog er det kun de første 5 placeringer, som har mulighed for at score point. 1. pladsen får 5, 2. pladsen får 4 og så ellers bare ned til 1.

Efter det sidste løb er kørt, skal man derfor have de fleste point for at få 1. pladsen.

Hvad er præmien så for at vinde? Man har mulighed for at vinde en helt ny Mini Z ved at deltage i dette løb. Det er ikke nødvendigvis 1. pladsen der løber med præmien. Vi trækker lod om bilen i stedet. Kravet er at du skal have deltaget i mindst 8 løb for at få et lod i puljen.